Στην κοινωνία μας , πολλοί από εμάς κάνουμε θετικά ή αρνητικά σχόλια για κάποιον, πριν ακόμη τον γνωρίσουμε, μόνο και μόνο επειδή συμβαίνει πολλούς να τους κρίνουμε ακόμα και από την εξωτερική τους εμφάνιση. Εδώ, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να διαφωνήσουμε ή να έρθουμε ακόμα πιο κοντά.

Κάποιοι βρίσκεστε ήδη εδώ, σε αυτόν τον ιστότοπο για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάποιοι από περιέργεια, κάποιοι από αγανάκτηση, κάποιοι από συμπάθεια. Εδώ να ξέρετε πως είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Εχθροί και φίλοι. Άλλωστε η κοινωνία μας, μας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα. Και σε μια δημοκρατική κοινωνία οι αξίες είναι αυτές που μετρούν.

Καλώς ήλθατε λοιπόν… και να σας υπενθυμίσω πως μέσα από την προσωπική αυτή ιστοσελίδα μπορείτε να:

• Υποβάλλετε ερωτήσεις για νομικά, πολιτικά ,νομοθετικά και ανθρώπινα θέματα που έχουν σχέση με τη Μετανάστευση και το Οργανωμένο Έγκλημα.
• Να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε μέσω e-mail ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας
• Να δείτε τις προτάσεις μου για διάφορα θέματα που σας απασχολούν.
• Να διοργανώσουμε μαζί ημερίδες και σεμινάρια ενημέρωσης του κοινού.

Ποιος είμαι

Σπούδασα Νομική και οι Πολιτικές Επιστήμες. Από εκεί πήρα το έναυσμα για έρευνα. Για αυτό για δύο χρόνια σπούδαζα παράλληλα και σε εργαστήριο δημοσιογραφίας.

Μετά από χρόνια μελέτης, έρευνας, και απασχόλησης με το μεταναστευτικό και τα σώματα ασφαλείας , ταξίδια σε χώρες όλου του κόσμου, συμμετοχών σε πολλά σεμινάρια, συνέδρια μελέτες διεθνών οργανισμών, των τρόπων λειτουργίας και των δράσεών τους, θεώρησα ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής και της αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος.

Στο παρελθόν, η εξειδίκευση αυτή, μου έδωσε ευκαιρίες να εργαστώ στους συγκεκριμένους τομείς από διάφορες κυβερνητικές θέσεις.

Μεταναστευτική Πολιτική 95%
Οργανωμένο Έγκλημα 90%

Είμαι περήφανος επειδή προσπάθησα και κατάφερα όλα τα παραπάνω στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές μου δυνάμεις. Οι σπουδές , τα ταξίδια, η εργασία και η δημιουργία οικογένειας, μου έδωσαν την ευκαιρία να καταλάβω τι σημαίνει να είσαι αυτοδημιούργητος.

Δεν δίστασα ποτέ να πάρω ρίσκα και να κάνω «επικίνδυνες – τολμηρές» ενέργειες αλλά και σχέδια για να ξεπεράσω δύσκολα εμπόδια. Ένας πολιτικός μπορεί και οφείλει να κάνει ριζικές μεταρρυθμίσεις. Πετυχαίνει μόνο αν είναι τολμηρός έχει όραμα και γνώση.


  Η εξειδίκευσή μου

  Μεταναστευτική Πολιτική

  Ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής που χαράσσει κάθε κυβέρνηση στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς κινητικότητας αποτελεί ….

  Άμυνα & Ασφάλεια

  Στρατηγική επιδίωξη για τη σύγχρονη Ελλάδα πρέπει να αποτελεί μια ισχυρή και σταθερά προσανατολισμένη αμυντική πολιτική ως θεματοφύλακα …

  Νεολαία σε Δράση

  Οι νέοι που βιώνουν την πραγματικότητα του σήμερα, καλούνται να πάρουν τα ηνία και να διαμορφώσουν έναν νέο κόσμο, καλύτερο ….

  Αποσπάσματα

  Σύντομη αναδρομή

  Η ομάδα μου

  Ενημερωθείτε για τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα μου.

  Omada mou

  Προσεχείς εκδηλώσεις

  Ακολουθεί η λίστα των προσεχών εκδηλώσεών μας το 2019. Όλες οι ημερομηνίες, οι τοποθεσίες και οι τιμές, αν υπάρχουν, είναι διαθέσιμες κατά τη δημοσίευση, ειδικά για εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα αργότερα μέσα στο έτος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, παρέχουμε ιστορικές πληροφορίες για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένετε από τη συμμετοχή σας. (Ελέγχετε συχνά · θα ενημερώνουμε αυτόν τον οδηγό, καθώς θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες.) Παραμείνετε ενημερωμένοι για την ασφάλεια – την μεταναστευτική πολιτική – την διαπολιτισμικότητα. Παρακολουθείστε με συνεχή εκμάθηση.

  Αθηναική Διάσκεψη Ασφαλείας 2019

  Αθηναική Διάσκεψη Ασφαλείας 2019

  Αθήνα
  15 Μάι 2019 06:00 PM - 09:00 PM
  Φωνή για Voiceless

  Φωνή για Voiceless

  Αθήνα
  15 Σεπ 2019 05:00 PM - 09:00 PM
  Διάσκεψη για τη Μετανάστευση 2019

  Διάσκεψη για τη Μετανάστευση 2019

  Αθήνα
  15 Δεκ 2019 09:00 AM - 07:00 PM

  Αναμόρφωση

  Η αναμόρφωση και η διαμόρφωση της καθημερινότητάς μας, έχει άμεση σχέση με τις ενέργειές μας σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως όμως μπορούν να υλοποιηθούν με την συμμετοχή μας στις ελεύθερες εκλογές, στην φορολογική μεταρρύθμιση και στην απλούστερη διοίκηση και εκσυγχρονισμό της.

  Reformation Six

  Reformation Five

  Reformation Four

  Reformation Three

  Reformation Two

  Reformation One