Για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας

Για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας , ψηφίστε υπεύθυνα, το μέλλον ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες .

 

Αλήθειες για την τρομοκρατία στην Ελλάδα

H τρομοκρατία δεν έχει σύνορα, και σίγουρα δεν αντιμετωπίζεται με… κρατική τρομοκρατία.

11 αλήθειες για το μεταναστευτικό

Μεταναστευτικό, Ιθαγένεια, Φιλοξενία, Διαχείριση Μετανάστευσης, Αποδοχή, Ενσωμάτωση, ο ρόλος της Τουρκίας, η λειτουργία του τζαμιού, η βοήθεια της Ευρώπης.
11 αλήθειες για το μεταναστευτικό.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Καμπάνια μου για το Οργανωμένο Έγκλημα

Human trafficking, πορνεία, παράνομη μετανάστευση, εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, λαθρεμπόριο καυσίμων… είναι μερικές από τις δραστηριότητες του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα. Πόσο έτοιμοι είμαστε τελικά για να το αντιμετωπίσουμε;

Καμπάνια για συμμετοχή στις επόμενες ευρωεκλογές 26/05/2019

Όλοι μας στηρίζουμε το σπίτι μας μέσω της συμμετοχής μας στις επόμενες ευρωεκλογές !!

Η Ευρώπη είναι το μεγάλο μας σπίτι, και για αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε!!

Είναι η οικογένειά μας, που ίσως μας πληγώνει, αλλά πάντοτε επιστρέφουμε στις κοινές αρχές και αξίες, το κοινό όραμα, πίστη και πολιτισμό.

Η ενωμένη Ευρώπη είναι ισχυρή τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πολίτες.

Είμαστε κομμάτι της Ευρώπης , και πρέπει να δώσουμε το παρόν για να ακουστεί η φωνή μας και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας.

Είμαστε αποφασισμένοι για μια «νέα εποχή» συνεργασίας με την Ευρώπη. Οι πολυμερείς λύσεις παραμένουν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης απειλών στη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Σε αυτή την Ευρώπη, λέμε «όχι» στην αδράνεια και προασπιζόμαστε την ελευθερία μας.

Είμαστε κομμάτι της Ευρώπης και θα βελτιώσουμε τη θέση μας σε αυτήν.

Πιστεύουμε στην Ευρώπη και στην ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Όλοι μας στηρίζουμε το σπίτι μας μέσω της συμμετοχής μας στις επόμενες ευρωεκλογές !!

Η μεγάλη συμμετοχή στις ευρωεκλογές αποτελεί την απάντηση, προκειμένου η Ευρώπη να ξαναβρεί τις κοινές αξίες της όπως είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη η ισονομία, ιδιαίτερα απαραίτητες τώρα που ο φασισμός ξανασηκώνει κεφάλι.

Καμπάνια για το Μεταναστευτικό

η ελπίδα συνεχίζει να υπάρχει ….

Η Ελλάδα μας,…. αποτελεί πύλη εισόδου για το 70% των προσφύγων και μεταναστών από την Ασία και την Αφρική…. προς τα κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης…. και ειδικά προς αυτών που βρίσκονται στον βορρά.

Fight For Rights We must #Fight for #humanity #Rights ..

Μια σκέψη μου, έφερε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση του Fight 4 Rights. Είναι μια δωρεάν και διαθέσιμη εφαρμογή στο Google Store και Apple store που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αναφέρει ένα περιστατικό διάκρισης ή να καταθέσει μια καταγγελία σε απευθείας σύνδεση & σε πραγματικό χρόνο,εφόσον είναι εφικτό.Τα δεδομένα θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας κατηγοριοποιημένα κατά περίπτωση, τύπο συμβάντος, και κατανεμημένα σε ψηφιακό χάρτη. Τα επεξεργασμένα δεδομένα θα διανεμηθούν στις τοπικές αρχές και στα ενδιαφερόμενα μέρη για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων στοχοθετημένων δράσεων. Οι ετήσιες αναθεωρήσεις και οι προωθητικές ενέργειες περιλαμβάνουν λογαριασμούς ιστότοπου και κοινωνικών μέσων, διανομή σε πρακτορεία τύπου και τοπικές αρχές για περαιτέρω διάδοση. Το πρόγραμμα, επιτρέπει ενσωμάτωση ευρέως διαδεδομένων φιλικών προς τον χρήστη τεχνολογιών, απόσπαση αποδεικτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο, συμβάντα γεωγραφικής σήμανσης, προώθηση της συμμετοχής των πολιτών, στόχευση τομέων αιχμής, δυνατότητα στατιστικής επεξεργασίας και περαιτέρω ανάλυση αιτίων, ευελιξία για την αναφορά διαφόρων τύπων περιστατικών από οποιοδήποτε μέλος μειοψηφίας ή μέλος ευάλωτης ομάδας.

Το έργο ενισχύει έντονα την κοινωνική ένταξη των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

https://www.facebook.com/Fight4Rightseu/

Xenophobil, ένα «φάρμακο» που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξενοφοβίας και θεραπεύει τους ασθενείς

Με προσωπική πρωτοβουλία, και μέσω του Ινστιτούτου Νέοι Ηγέτες «H Εξέλιξη» και υπό την αιγίδα του Iατρικoύ Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την ΠΡΕΣΒΕΙΑ της Νορβηγίας και του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ-ΕΟΧ, EEAGrants) μία σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «Τώρα η διαφορετικότητα έχει πιο γλυκιά γεύση…» με αφορμή τη δίμηνη εκστρατεία του κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Βασικός στόχος της εκστρατείας ήταν η προάσπιση του δικαιώματος της διαφορετικότητας και της αξίας της ειρηνικής συνύπαρξης. Η προσπάθεια αυτή, επισφραγίζεται, με την προώθηση στο κοινό, του Xenophobil, ενός «φαρμάκου» που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξενοφοβίας και θεραπεύει τους ασθενείς, καθώς και με μια εκστρατεία στην πλατεία στο Μοναστηράκι.

https://www.facebook.com/xenophobil

Καμπάνιες για το Μεταναστευτικό

Καμπάνια για τον καθαρισμό και την ανάδειξη του Κονώνειου τείχους στη περιοχή του Πειραιά

19 Σεπτεμβρίου 2010

Συμμετοχή της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ για τον καθαρισμό και την ανάδειξη του Κονώνειου τείχους στη περιοχή του Πειραιά.

Ενημερωτική καμπάνια για τον ιό Η1Ν1

Κατά την διάρκεια ενημερωτικής καμπάνιας για τον ιό Η1Ν1, σε πολλές γλώσσες, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο εκστρατείας για την πανδημία γρίπης το καλοκαίρι του 2009.