Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, O ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, O ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ

Σε όλες τις κοινωνίες, όπου επικρατεί εκμετάλλευση της ανθρώπινης εργασίας και είναι έκδηλη η κοινωνική αδικία, μπορεί να αναπτύσσονται ιδέες διαμαρτυρίας και τάσεις ανατροπής της ανεπιθύμητης κοινωνικής δομής για την οικοδόμηση μιας δικαιότερης κοινωνίας. Τέτοιες ιδέες κοινωνικής ανατροπής εμφανίστηκαν ποικίλες και παλαιότερα και με τη Γαλλική Επανάσταση (178995), και μετά. Η ομάδα Νεοι Ηγετες θα προωθεί την ιδέα ότι η επανάσταση με πολιτικό λόγο που αυτοί εξαγγέλλουν είναι κοινωνική αναγκαιότητα και θα προχωρήσουν στην οργάνωσή της στην επόμενη σεζόν με την πρόβλεψη ή την προσδοκία ότι η επιδίωξη κοινωνικής δικαιοσύνης είναι επιδίωξη των εργαζομένων, συνταξιούχων, δανειοληπτών, αστέγων.

Η διαμόρφωση συνθηκών διάδοσης μιας επαναστατικής ιδεολογίας εύλογο είναι να ανησυχεί την ιθύνουσα τάξη των θεωρούμενων ή πραγματικών εκμεταλλευτών, την κατεστημένη κοινωνική τάξη, η οποία αντιδρά συνήθως , όπως μας διδάσκει η Ιστορία, με ποικίλους τρόπους:

– Μέτρα βελτίωσης των συνθηκών ζωής, ώστε να γίνεται κάπως ανεκτή (κοινωνική-πολιτική) η ιθύνουσα κοινωνική ομάδα..

– Μέτρα ελέγχου των αντιδράσεων

– Μέτρα προπαγάνδας διαμέσου ποικίλων θεσμών για να πείθονται τα θύματα ότι οι συνθήκες όπου ζουν είναι οι πιο καλές, ίσως και εκφράζουν το πεπρωμένο τους.

Καυτό καλοκαίρι

* Υποκλοπές: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ξαφνικά στις αρχές του 2006 και συντάραξε, με τη σφοδρότητα και την εξέλιξή του, τη δημόσια (κοινωνική, οικονομική και πολική) ζωή του τόπου. Το σκάνδαλο των υποκλοπών έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στις 2Φεβρουαρίου, όταν τρεις υπουργοί, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψαν κύκλωμα υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων: μία υπόθεση που κρατήθηκε στο «σκοτάδι», ως… επτασφράγιστο μυστικό, για περίπου έντεκα μήνες! Πάει και αυτό , καμία σημασία στον πολίτη , κουκουλώθηκε….

* Ένα χρόνο μετά την καταστρεπτική φωτιά στην Πάρνηθα και στην Ηλεία … και τίποτα δεν αλλάζει.

Οι εμπρηστές «τίμησαν» την συμπλήρωση του ενός χρόνου με εμπρησμούς στον Υμηττό, τα Βριλήσσια και σε πολλές άλλες περιοχές της Αττικής και όλης της Ελλάδας!

Το κράτος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και νομιμοποιεί όλες τις καταπατήσεις και οικοπεδοποιήσεις δημοσίων δασικών εκτάσεων.
Φυσικά κάποιες από αυτές θα φανεί σε μερικά χρόνια ότι είναι δικές τους, αλλά εμείς δεν θα το θυμόμαστε.

*Υπουργείο Πολιτισμού: από πολιτικό σκάνδαλο σε ροζ σκάνδαλο πάει και αυτό.

* Οι αποκαλύψεις για τις μίζες της Siemens διαδέχονται η μία την άλλη αλλά στο τέλος θα βγούνε όλοι τους λάδι…!

* Ακρίβεια: αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα των Ελλήνων.

*Ασφάλεια, μετανάστες: γνωστό ότι οι κοινωνικοοικονομικές και πολιτικές αλλαγές, οι οποίες συντελέστηκαν κυρίως στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Βαλκανικής, είχε ως αποτέλεσμα από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 η χώρα μας κύριως, αλλά και οι λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρεθούν αντιμέτωπες με αθρόες μεταναστευτικές ροές. Αυτή η ξαφνική μαζική εισροή παράνομων μεταναστών βρήκε την χώρα μας απροετοίμαστη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Ελλάδα από χώρα εξαγωγής μεταναστών θα γινόταν χώρα υποδοχής.

Από την μελέτη και την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων εγκληματικότητας των ετών 2000 – 2005, διαπιστώνεται ότι: Η συμμετοχή των αλλοδαπών στην εγκληματικότητα είναι ανάλογη με την πληθυσμιακή παρουσία τους στη χώρα μας. Στο οργανωμένο έγκλημα η απειλή αλλοδαπών εγκληματικών οργανώσεων (αμιγών ή μικτών) αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, ιδιαίτερα των αλβανικών, των βουλγαρικών, των ιρακινών, των πακιστανικών, των αλγερινών και των τουρκικών.

Άπο τις δηλώσεις των αξιωματικών της αστυνομίας, κάποιοι πολιτικοί και κυβερνητικά στελέχη του παρελθόντος και του παρόντος δεν θέλουν να λυθεί αυτό το θέμα με τους μετανάστες και την εγκληματικότητα. Με αυτόν τον τρόπο όμως ο Έλληνας πολίτης ζει στην ανασφάλεια και ενισχύει τις ομάδες ακραίων ιδεολογιών.

Η ομάδα των νέων ηγετών θα είναι παρούσα, από τους νέους του σήμερα για την κοινωνία του αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *